Lid worden

Wij verwelkomen u graag als lid van onze vereniging. Het lidmaatschap kost € 20 per kalenderjaar(met ingang van 1 januari 2018 wordt dit verhoogd naar € 25,00). U ontvangt daarvoor 3 keer per jaar ons tijdschrift Terra Westerwolda en u kunt kosteloos deelnemen aan de ledenbijeenkomsten. Drie keer per jaar organiseren we een lezing over een historisch of actueel onderwerp. Daarnaast organiseren we in september een excursie. Leden hebben voorrang bij de inschrijving.

Als u zich heeft aangemeld als lid via de website, dan kunt u het lidmaatschapsgeld overmaken op onze rekening:

Raborekening 358606063=IBAN NL80RABO0358606063

Voor betalingen vanuit het buitenland
BIC nummer  : RABONL2u

Het contributiebedrag bedraagt € 20,00 per kalenderjaar.
Wilt u bij de betaling uw naam en woonplaats vermelden? Bij voorbaat onze dank voor uw medewerking.

U kunt lid worden door onderstaand formulier in te vullen. Wilt u eerst meer informatie, stuur dan uw vragen via het contactformulier of rechtstreeks naar info@verenigingwesterwolde.nl.

De met * gemarkeerde items zijn verplicht.

Geslacht

Titel (eventueel)

Voorletters/voornaam *

Achternaam *