Tijdschrift – Terra Westerwolda

Terra Westerwolda, tijdschrift voor de geschiedenis van Westerwolde, is sinds 2016 een uitgave van de Historische Vereniging Westerwolde (HVW). Het werd opgericht in 2011 en was tot eind 2015 een co-productie van het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal en HVW.

Terra Westerwolda verschijnt drie keer per jaar (voorjaar, zomer en winter) en wordt gesponsord door Museum de Oude Wolden (MOW) te Bellingwolde. Het museum biedt de lezers in elk nummer ook een artikel aan.

Redactie
De redactie bestaat uit Tjarko van Dijk, Hans ter Heijden (hoofd- en eindredactie), Sandra de Regt, Obby Veenstra (namens MOW), Geert Volders en Erik Wubs .
Vaste medewerkers zijn Sanne Meijer uit Groningen (‘Sanne Meijer Onderweg’), Herman Janssen uit Ter Apel (fotografie) en kunstschilder Geert Schreuder uit Onstwedde (illustraties).
Voor de vormgeving tekent Janty Heeres van JantyDesign uit Rhederveld; Wubbe Alvering uit Vlagtwedde verzorgt het drukwerk en de distributie

Reacties
Voor reacties en ideeën voor artikelen kunt u contact opnemen met Hans ter Heijden, telefoon 0599 313 811 / 06 51 05 65 65; e-mail: ter.heijden.hans@gmail.com.

Lid-abonnee worden?
Leden van de HVW ontvangen het tijdschrift automatisch.
Lid worden voor slechts € 25,00 en bovendien drie keer per jaar Terra Westerwolda ontvangen?
Klik dan hier.

Losse verkoop

Terra Westerwolda is voor € 4,95 ook te koop bij diverse (boek)winkels/musea in de regio:

Verkooppunten

Bellingwolde:             Coop, Museum de Oude Wolden

Blijham:                      De Spar

Groningen:                 Boekhandel Godert Walter

Musselkanaal:            Primera

Onstwedde:               Coop

Sellingen:                   Coop, Oude Stelmakerij (SHC)

Stadskanaal:             Primera, Read Shop, Streekhistorisch Centrum Stadskanaal

Ter Apel:                    Museum Klooster, Read Shop

Vlagtwedde:               Primera

Vriescheloo:               Theeschenkerij/B&B ‘Stee en Stoetje’

Winschoten:               Bruna Nieborg

Hieronder ziet u de covers van alle tot dusverre verschenen uitgaven van Terra Westerwolda.

mow-social
Terra Westerwolda wordt mede
mogelijk gemaakt door MOW.
www.museumdeoudewolden.nl

cover_tw_nov2016-2

Cover vernieuwde Terra Westerwolda. Juli 2016

onder vuur