7 gedachten over “Wie weet hier meer over te vertellen

  1. De foto’s zijn gemaakt aan de oever van de Westerwoldse A, het bereft een uitstapje van de familie leden van Jonker, Middel, Hubbeling, Snelter en Mulder..

  2. De molen en het huis op de achtergrond, is dat Broekema’s molen, waar nu het gemaal staat? (In de buurt van de Kompenkolk)?

  3. Ja, dat is zo goed als zeker Broekema’s molen. Goed gezien! We willen nog graag de namen weten van de mensen die op de foto staan.

  4. Daar kan ik u helaas niet aan helpen, maar ik heb de vraag doorgestuurd aan een oud-inwoner van Vriescheloo. Je weet maar nooit!

  5. Westerwoldse A foto ( 8 Nov. ) .Op de foto links het meisje met donker haar is mijn tante Dina Feunekes, Man met pet is mijn Opa Eika Feunekes , Vrouw in lichte jurk is mijn Oma Alida Feunekes , De man die links staat met pet is Harm Jonker en het jongentje ( dat ligt ) is mijn oom Berend Feunekes. Leuk om deze foto op Facebook tegen te komen . Groetjes E.D.Feunekes.

  6. We zijn heel blij met deze aanvullende informatie. Hartelijk dank hiervoor.

  7. Hallo,ik ben molen verzamelaar. Volgens mij is dit Wedderveer, een soort camping. Er zijn meer afbeeldingen bekend met de tent en de molen van Snelter op de achtergrond. Als u nog andere heeft hou ik mij aanbevolen.

    Groet Eltje Ridder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.