Onstwedde hoort bij Westerwolde

WeendeOns bestuurslid Ruut Wegman zag vrijdag in Weende dit bord staan in de tuin van dhr. Geert Hesse. Hij schrijft op zijn Facebookpagina dat hij het er helemaal mee eens is en hoopt dat veel mensen zijn bericht  leuk gaan vinden. Onstwedde hoort bij Westerwolde!!! (en Stadskanaal niet), aldus Ruut Wegman. U mag onder dit bericht ook uw reactie achter laten. We denken dat we veel mensen kennen, die er net zo over denken.

4 gedachten over “Onstwedde hoort bij Westerwolde

  1. Ik was verbaasd toen ik de berichtgeving over de herindeling en daar aansluitend over de voorstellen van gemeente Vlagtwedde en Bellingwedde (waarin Onstwedde niet was opgenomen) las. Onstwedde is het hart van Westerwolde!

  2. Ik vind het mooi, dat men ook in Vlagtwedde van mening is dat Onstwedde, Vlagtwedde en Bellingwedde moeten worden samengevoegd in een nieuwe gemeente Westerwolde. Dat is geografisch de meest passende samenvoeging en ook de mentaliteit van de bewoners passen het beste bij elkaar.

  3. facebookpagina: onstwedde bij gemeente westerwolde. like het en deel het

  4. Mijn naam is Fenny Nieuwenhuis Ik heb als sympathisant vorig jaar actie ondernomen voor: “Alteveer bij westerwolde” maar ik ben daarmee gestopt.
    Terloops heb ik nog zo’n vijftig handtekeningen verzameld. Indien u interresse heeft hoor ik dit graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.