Welkom bij de Historische Vereniging Westerwolde

Via deze website brengen wij u graag op de hoogte van allerlei historische zaken over Westerwolde. Ook proberen we zoveel mogelijk de media te volgen en als we daar nieuws vinden dat u zou kunnen interesseren, dan vindt u dat ook hier.
Mocht u ook een bijdrage aan de website of aan ons tijdschrift Terra Westerwolda willen leveren, dan kunt u ons e-mailen naar het adres info@verenigingwesterwolde.nl

Lid worden van onze vereniging?

U kunt zich heel gemakkelijk aanmelden als lid van onze vereniging via deze link.

• Het bestuur volgt de richtlijnen van het RIVM v.w.b. het Coronabeleid en zegt voorlopig alle bijeenkomsten af tot 1 jan. 2021. Op de bestuursvergadering van 19 november wordt een besluit genomen t.a.v. de bijeenkomst op 19 december.
  • De data voor de ledenbijeenkomsten en de jaarlijkse excursie 2020 zijn weer vastgelegd.
    Over de locaties, het onderwerp van de lezing en verdere details wordt u nog nader geïnformeerd via e-mail of op de website.
  • Ledenbijeenkomsten:
    24 oktober De Regenboog, Dr. Bekenkampstraat 42, Ter Apel – gaat niet door
    19 december Het Oude Wapen, Hoofdweg 70, Blijham
  • Bestuursvergaderingen:
  • Excursie:

19 september – gaat niet door

• Heeft u nog oude foto’s van Westerwolde?
    Wij plaatsen uw oude foto’s, eventueel met toelichting, graag op onze website. U kunt ze sturen naar info@verenigingwesterwolde.nl. Alvast bedankt voor uw medewerking. In het menu kunt u de foto’s bekijken als u op Oude Foto’s klikt.