Welkom bij de Historische Vereniging Westerwolde

Via deze website brengen wij u graag op de hoogte van allerlei historische zaken over Westerwolde. Ook proberen we zoveel mogelijk de media te volgen en als we daar nieuws vinden dat u zou kunnen interesseren, dan vindt u dat ook hier.
Mocht u ook een bijdrage aan de website of aan ons tijdschrift Terra Westerwolda willen leveren, dan kunt u ons e-mailen naar het adres info@verenigingwesterwolde.nl

Lid worden van onze vereniging?

U kunt zich heel gemakkelijk aanmelden als lid van onze vereniging via deze link.

De data voor de ledenbijeenkomsten en de Jaarlijkse Excursie 2018 zijn ook vastgelegd. Over de locaties, het onderwerp van de lezing en verdere details wordt u nog nader geïnformeerd via e-mail of op de website.

• Historische Avonden 2018 in Bellingwolde
    25 oktober tot en met 6 december | elke donderdagavond
    voor programma zie bericht verder op deze pagina.
  • zaterdag 15 december 2018
    Ruud Weijdeveld zal een lezing verzorgen over het communistische verzet. Hij heeft enkele jaren geleden een tweedelig werk gepubliceerd over het communistische verzet in Groningen.
    Harpel Buurthuis, Molenkampweg 30, Harpel,
    aanvang 13.30 uur.

• Heeft u nog oude foto’s van Westerwolde?
    Wij plaatsen uw oude foto’s, eventueel met toelichting, graag op onze website. U kunt ze sturen naar info@verenigingwesterwolde.nl. Alvast bedankt voor uw medewerking. In het menu kunt u de foto’s bekijken als u op Oude Foto’s klikt.