Welkom bij de Historische Vereniging Westerwolde

Via deze website brengen wij u graag op de hoogte van allerlei historische zaken over Westerwolde. Ook proberen we zoveel mogelijk de media te volgen en als we daar nieuws vinden dat u zou kunnen interesseren, dan vindt u dat ook hier.
Mocht u ook een bijdrage aan de website of aan ons tijdschrift Terra Westerwolda willen leveren, dan kunt u ons e-mailen naar het adres info@verenigingwesterwolde.nl

Lid worden van onze vereniging?

U kunt zich heel gemakkelijk aanmelden als lid van onze vereniging via deze link.

• In verband met het corona virus zijn alle onderstaande data voorlopige data. Wij conformeren ons aan de richtlijnen van de overheid. Het kan dus heel goed mogelijk zijn dat sommige bijeenkomsten niet doorgaan.
  • De data voor de ledenbijeenkomsten en de jaarlijkse excursie 2020 zijn weer vastgelegd.
    Over de locaties, het onderwerp van de lezing en verdere details wordt u nog nader geïnformeerd via e-mail of op de website.
  • Ledenbijeenkomsten:
    13 juni Ons Noaberhoes, Scheidingsweg 20, Veelerveen – gaat niet door
    24 oktober De Regenboog, Dr. Bekenkampstraat 42, Ter Apel
    19 december Het Oude Wapen, Hoofdweg 70, Blijham
  • Bestuursvergaderingen:
    27 augustus
  • Excursie:

19 september – gaat niet door

• Heeft u nog oude foto’s van Westerwolde?
    Wij plaatsen uw oude foto’s, eventueel met toelichting, graag op onze website. U kunt ze sturen naar info@verenigingwesterwolde.nl. Alvast bedankt voor uw medewerking. In het menu kunt u de foto’s bekijken als u op Oude Foto’s klikt.