Welkom bij de Historische Vereniging Westerwolde

Via deze website brengen wij u graag op de hoogte van allerlei historische zaken over Westerwolde. Ook proberen we zoveel mogelijk de media te volgen en als we daar nieuws vinden dat u zou kunnen interesseren, dan vindt u dat ook hier.
Mocht u ook een bijdrage aan de website of aan ons tijdschrift Terra Westerwolda willen leveren, dan kunt u ons e-mailen naar het adres info@verenigingwesterwolde.nl

Lid worden van onze vereniging?

U kunt zich heel gemakkelijk aanmelden als lid van onze vereniging via deze link.

De data voor de ledenbijeenkomsten en de Jaarlijkse Excursie 2018 zijn ook vastgelegd. Over de locaties, het onderwerp van de lezing en verdere details wordt u nog nader geïnformeerd via e-mail of op de website.

• zaterdag 16 juni 2018
    Oudeschans Kerk
  • zaterdag 22 september 2018
    Jaarlijkse Excursie
  • zaterdag 20 oktober 2018
    Ter Apel PKN kerk “De Regenboog”
  • zaterdag 15 december 2018
    Harpel Buurthuis
    Bestuursvergaderingen 2018
    donderdag 12 juli 2018
    donderdag 8 november 2018

• Heeft u nog oude foto’s van Westerwolde?
    Wij plaatsen uw oude foto’s, eventueel met toelichting, graag op onze website. U kunt ze sturen naar info@verenigingwesterwolde.nl. Alvast bedankt voor uw medewerking. In het menu kunt u de foto’s bekijken als u op Oude Foto’s klikt.