Welkom bij de Historische Vereniging Westerwolde

Via deze website brengen wij u graag op de hoogte van allerlei historische zaken over Westerwolde. Ook proberen we zoveel mogelijk de media te volgen en als we daar nieuws vinden dat u zou kunnen interesseren, dan vindt u dat ook hier.
Mocht u ook een bijdrage aan de website of aan ons tijdschrift Terra Westerwolda willen leveren, dan kunt u ons e-mailen naar het adres info@verenigingwesterwolde.nl

Lid worden van onze vereniging?
U kunt zich heel gemakkelijk aanmelden als lid van onze vereniging via deze link

Denkt u aan onze eerstvolgende activiteiten?
Zodra een verdere invulling bekend is, zullen wij dat hier melden.

Ledenbijeenkomsten:

zaterdag 25 maart 2017 d’Ekkelkaamp te Onstwedde
zaterdag 17 juni 2017, Vriescheloo
zaterdag 16 september 2017, Jaarlijkse reis.
zaterdag 21 oktober 2017, Dorpshuis te Wedde
zaterdag 16 december 2017, Buurthuis Jipsinghuizen

Bestuursvergaderingen 2017:
allen om 19.30 in het Gemeentehuis te Sellingen.
donderdag 11 mei
donderdag 13 juli
donderdag 16 november.

Heeft u nog oude foto’s van Westerwolde?
Wij plaatsen uw oude foto’s, eventueel met toelichting, graag op onze website. U kunt ze sturen naar info@verenigingwesterwolde.nl. Alvast bedankt voor uw medewerking. In het menu kunt u de foto’s bekijken als u op Oude Foto’s klikt.

Rabobank
Rabobank-logo-FCOnze huisbankier is de Rabobank, waar het voor ons als vereniging plezierig bankieren is. Ons banknummer is: RABO Bank IBAN NL80RABO0358606063