Welkom bij de Historische Vereniging Westerwolde

Via deze website brengen wij u graag op de hoogte van allerlei historische zaken over Westerwolde. Ook proberen we zoveel mogelijk de media te volgen en als we daar nieuws vinden dat u zou kunnen interesseren, dan vindt u dat ook hier.
Mocht u ook een bijdrage aan de website of aan ons tijdschrift Terra Westerwolda willen leveren, dan kunt u ons e-mailen naar het adres info@verenigingwesterwolde.nl

Lid worden van onze vereniging?

U kunt zich heel gemakkelijk aanmelden als lid van onze vereniging via deze link.

• Het bestuur volgt de richtlijnen van het RIVM voor wat betreft het Coronabeleid en zegt alle bijeenkomsten af tot nader aankondiging.
    De data voor 2021 zijn daarom ook allemaal nog voorlopig tot er meer duidelijk is.

Nadere informatie volgt via e-mail en/of via de website.
  • Ledenbijeenkomsten: 2021:
    Voorlopige data
    Algemene Ledenvergadering Onstwedde uitgesteld
    19-06-2021 Ledenbijeenkomst Veelerveen
    18-09-2021 Excursie Amsterdam
    16-10-2021 Ledenbijeenkomst Ter Apel
    18-12-2021 Ledenbijeenkomst Blijham
    Ons tijdschrift Terra Westerwolda zal wel normaal verschijnen.
  • Bestuursvergaderingen 2021:
    Het bestuur vergadert voorlopig digitaal via Teams.
    20-05-2021
    08-07-2021
    26-08-2021
    18-11-2021 samen met redactie Terra Westerwolda

• Heeft u nog oude foto’s van Westerwolde?
    Wij plaatsen uw oude foto’s, eventueel met toelichting, graag op onze website. U kunt ze sturen naar info@verenigingwesterwolde.nl. Alvast bedankt voor uw medewerking. In het menu kunt u de foto’s bekijken als u op Oude Foto’s klikt.