Welkom bij de Historische Vereniging Westerwolde

Via deze website brengen wij u graag op de hoogte van allerlei historische zaken over Westerwolde. Ook proberen we zoveel mogelijk de media te volgen en als we daar nieuws vinden dat u zou kunnen interesseren, dan vindt u dat ook hier.
Mocht u ook een bijdrage aan de website of aan ons tijdschrift Terra Westerwolda willen leveren, dan kunt u ons e-mailen naar het adres info@verenigingwesterwolde.nl


Lid worden van onze vereniging?

U kunt zich heel gemakkelijk aanmelden als lid van onze vereniging via deze link.


 • Ledenbijeenkomsten: 2021:Het bestuur volgt de richtlijnen van het RIVM voor wat betreft het Coronabeleid en zegt alle bijeenkomsten af tot nader aankondiging.
  Onderstaande data voor 2021 zijn daarom ook allemaal nog voorlopig tot er meer duidelijk is. 

  16-10-2021 Ledenbijeenkomst Ter Apel
  18-12-2021 Ledenbijeenkomst Blijham
  Ons tijdschrift Terra Westerwolda zal wel normaal verschijnen.
 • Bestuursvergaderingen 2021:
  Het bestuur vergadert
  18-11-2021 samen met redactie Terra Westerwolda


 • Heeft u nog oude foto’s van Westerwolde?
  Wij plaatsen uw oude foto’s, eventueel met toelichting, graag op onze website. U kunt ze sturen naar info@verenigingwesterwolde.nl. Alvast bedankt voor uw medewerking. In het menu kunt u de foto’s bekijken als u op Oude Foto’s klikt.


  Copyright
  Ziet u op onze website een foto, waarvan u kunt aantonen dat de rechten bij u liggen? Dan zorgen wij er voor dat de vermelding bij deze foto wordt aangepast met de door u gewenste gegevens of dat (als u dat wenst) de foto wordt verwijderd. U kunt ons daar een e-mail bericht over sturen.


Rabobank
Rabobank-logo-FCOnze huisbankier is de Rabobank, waar het voor ons als vereniging plezierig bankieren is. Ons banknummer is: RABO Bank IBAN NL80RABO0358606063